Despre Noi | Medici - Specialități & Locații | Contact | Informații utile | Politica de confidențialitate

Centrul Medical Micromedica Piatra Neamt

Centrul Medical Micromedica Piatra Neamt

Centrul Medical MICROMEDICA Piatra Neamț

Sediul central situat pe strada Petru Rareș nr. 20 este prima locație în care pacienții au beneficiat de calitatea serviciilor oferite de Centrul Medical Micromedica.
Din 1995 gama de analize și investigații medicale s-a îmbogățit încontinuu oferind pacienților acces la investigații moderne la un cost accesibil.

Am fost primii care am introdus în Piatra Neamt serviciul de senologie în anul 2003. Prin experiența acumulată și dotarea de top, diagnosticul afecțiunilor mamare este unul precis și apreciat în centrele universitare.

Suntem primul Centru de Imagistică din județul Neamt care a adoptat tehnologia digitală pentru serviciile de radiologie. Calitatea imaginilor obținute prin tehnologia digitală și experiența medicilor și tehnicienilor radiologi asigură pacienților nostri cele mai bune rezultate.
Tehnologia digitală utilizată în Departamentul de Radiologie Dentară face posibila obținerea celor mai bune imagini, indispensabile medicilor stomatologi pentru inițierea și monitorizarea evoluției tratamentelor specifice.

CERTIFICĂRI:
Laboratorul de analize medicale este acreditat conform SR EN ISO 15189:2013, CERTIFICAT DE ACREDITARE LM 068 din 16.01.2016.

ISO 9001 Micromedica Piatra NeamtSistem de Management al Calitatii pentru Departmamentul de Radiologie si Imagistica Medicala conform cerintelor standardelor internationale ISO 9001:2008 - certificat nr. 61365/A/001/UK/Ro

Centrul Medical Micromedica Roman

Centrul Medical Micromedica Roman

Rezultat al strategiei de apropiere față de pacienții noștri, din anul 2008 Centrul Medical MICROMEDICA Roman inovează investigațiile medicale oferind calitate, garantată de experiența personalului, aparatura modernă de laborator, serviciile digitale de radiologie și sonoelastografie.

Centrul Medical Micromedica Targu Neamt

Centrul Medical Micromedica Targu Neamt

Rezultat al strategiei de apropiere fata de pacientii nostri, din anul 2006, Centrul Medical MICROMEDICA Targu Neamt asigura investigatiile medicale de baza, oferind calitate, garantata de experienta personalului si aparatura moderna.

Centrul Medical Micromedica Bicaz

Centrul Medical Micromedica Bicaz

Primul punct de lucru, Centrul Medical MICROMEDICA Bicaz este expresia dorintei noastre de a ne apropia cat mai mult de pacient, astfel incat accesul la servicii medicale de calitate sa fie unul facil si neingradit de distante.

Centrul Medical Micromedica Bacau

Centrul Medical Micromedica Bacau

Cel mai nou punct de lucru, Centrul Medical MICROMEDICA Bacau inoveaza investigatiile medicale oferind calitate, garantata de experienta personalului, serviciile digitale de radiologie si sonoelastografie.
Va asteptam intr-un spatiu modern si placut in care veti fi tratat cu respect si profesionalism.


CERTIFICARI:
ISO 9001 Micromedica BacauSistem de Management al Calitatii pentru Departmamentul de Radiologie si Imagistica Medicala conform cerintelor standardelor internationale ISO 9001:2008 - certificat cu numarul 57595/A/0001/UK/Ro din 15 martie 2013 de URS Certification

Oferta Servicii

Cauta investigatie

Analize Laborator

Imagistica Medicala

Nu ati selectat nicio locatie!

Consultatii Clinice

Nu ati selectat nicio locatie!