Despre Noi | Medici - Specialitati & Locatii | Contact | Informatii utile

Centrul Medical Micromedica Piatra Neamt

Centrul Medical Micromedica Piatra Neamt
Piatra Neamt -
Luni - Vineri: 7 - 19
Sâmbăta: 7 - 13
Adresa:
Str. Petru Rares nr. 20
Tel: 0233222075

 


Centrul Medical MICROMEDICA Piatra Neamț

Sediul central situat pe strada Petru Rareș nr. 20 este prima locatie in care pacientii s-au putut bucura de calitatea serviciilor oferite de Centrul Medical Micromedica.
Din 1995 gama de analize si investigatii medicale s-a imbogatit incontinuu oferind pacientilor acces la investigatii moderne la un cost accesibil.

Am fost primii care am introdus în Piatra Neamt serviciul de senologie în anul 2003. Prin experiența acumulată și dotarea de top, diagnosticul afecțiunilor mamare este unul precis si apreciat în centrele universitare.

Suntem primul Centru de Imagistica din judetul Neamt care a adoptat tehnologia digitală pentru serviciile de radiologie. Calitatea ireprosabila a imaginilor obtinute prin tehnologia digitala si experienta medicilor radiologi garanteaza pacientilor nostri cele mai bune rezultate.
Tehnologia digitala utilizata in Departamentul de Radiologie Dentară face posibila obținerea celor mai bune imagini, indispensabile medicilor stomatologi pentru inițierea și monitorizarea evoluției tratamentelor specifice.

CERTIFICĂRI:
Laboratorul de analize medicale este acreditat conform SR EN ISO 15189:2013, CERTIFICAT DE ACREDITARE LM 068.

ISO 9001 Micromedica Piatra NeamtSistem de Management al Calitatii pentru Departmamentul de Radiologie si Imagistica Medicala conform cerintelor standardelor internationale ISO 9001:2008 - certificat nr. 61365/A/001/UK/Ro